napidepi

blogavatar

A minőségi nyomor.

Lájkolj, de minek?

Reblog

Átverték a műsorvezetőcsajt, nagyon kiakadt

Azt hitte, élő adásban kezdett el durván káromkodni a kollégája (az volt a sztori, hogy a régebben tiltólistára került csúnya szavakat újra lehet használni), és ezért most repülni fognak. Nem győzött elégszer bocsánatot kérni a hallgatóktól.

A dolog egy ügyes reklámhúzás a brit Viking FM rádió részéről, de nincs is ezzel baj, ezerszer jobb, mint bármilyen sablonos tévéreklám a Barátok közt szünetében. Be is jött a dolog, tegye fel a kezét, aki ezelőtt hallott a rádióadóról.

Tovább

Annyira ízlett a csajnak az ebéd, leszopta a pincért borravalóképp

Na jó, nem teljesen, csak szopogatta egy kicsit.

Tovább

A kilencvenes években mindenki ennyire bénán nézett ki?

A minap Friderikusz Sándor húsz évvel ezelőtt showműsorába futottunk bele, és padlót fogtunk a showman ruházatán. Utánanéztünk, és tényleg. Forró Tamástól Havas Henriken át a Familia Kft-ig mindenki borzasztó színű és szabású zakókban, és eszetlen hajakkal tűnt fel akkoriban a képernyőn. Még az is csoda, hogy abban az évtizedben születtek gyerekek.

divat ruha 90-es évek

Még jó hogy vége, és nem jön vissza soha már. Soha talán. Szönyülködjünk együtt!

Tovább

Lent az utcán nincsen kegyelem

Nem a rák választotta a betyár életet, a betyár élet választotta őt.

Brazíliában filmezték le ez az ízletlábút, amint egy késsel hadakozik. Nem ez az első eset, hogy egy rák kést ragadott, úgy látszik, egy egész bandányi gengszerrák élhet a tenger mélyén.

Tovább

Senki nem szelfizik úgy, mint az oroszok

Valljuk be, a lentinél menőbb szelfibot egyszerűen nem létezik.

Tovább