Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

napidepi

blogavatar

A minőségi nyomor.

Lájkolj, de minek?

Reblog

Na, megkapták a magukét az országúti igazságosztók

Nem is tudom, melyik a bosszantóbb: amikor egy béna biciklis szerencsétlenkedik az úton – esetleg azt hiszi, neki mindent szabad, mert van egy rohadt kerékpárja –, vagy azok az agresszív hülyék, akik egyfajta közúti Batmannek képzelik magukat, és azokat támadják meg, akik az ő sajátos felfogásuk szerint nem megfelelően közlekednek.

oroszok

Épp ezért borzasztóan kielégítő volt látni a lenti videót, amelyben a hülye, szabálytalankodó biciklisre is ráijesztenek kicsit, az igazságtevőket meg a két autóval mögöttük utazó kommandósok teperik le egy pillanat alatt. Mindezt persze Oroszországban, hol máshol. Что посеешь, то и пожнёшь.

A dolog magyarázata: a fehér autóban valószínűleg valami fontos ember ült, az ő haladását biztosították a különleges egység tagjai.

via

Tovább

Fosbombává változott a szippantós autó

Szó szerint elöntötte a szar a moszkvai utakat, amikor a szenyvízszippantó tartálya egyszer csak megadta magát a belső nyomásnak.

oroszok

Az esetet pont le tudta videózni egy szerencsés autós, aki kettővel a kakagránát után állt a pirosnál. Ő nem kapott a jóból, nem úgy, ahogy az a szerencsétlen fehér SUV, aminek a jobboldalát szinte teljesen beterítette a fekália. Még örülhet, hogy fel volt húzva az ablaka.

Tovább

Itt a bizonyíték, hogy a szellemóriások korában élünk

Hatalmas body art művész úr: a vonyító farkassá változó e-cigifüst

A pokémonok Pampalinije: a professzor úr elhitte, ha berakja a mikróba a telefonját, több pokémont kaphat el. Majdnem felrobbant a ház. Persze tudományos körökben ismert mondás, hogy egy kísérlet nem kísérlet.

Robert Capa elbújhat szégyenében. A modern fotóművész ahelyett, hogy megnézné, esetleg lefényképezné a Mona Lisát, ha a Louvre-ben jár, inkább lefényképezi, ahogy másik lefényképezik. Instagramgyanús a dolog, #művészet.

Tyler Durden nem tudná, hogy sírjon vagy nevessen. Az ártatlan felhasználóból lett mesterhekker teljesen hazavágta a bank rendszerét, amikor el akarta nevezni az egyik számláját: emojit is tett a névbe. #anonymus

Egy ún. mai fiatal szakértő.

Exkluzív felvétel: így néznek ki a hekkerek bűnözés közben.

Kisfiam! Hányszor megmondtam, hogy ebéd előtt most meg a kezed, és fényképezd le az ételt.

Megtalálták a hipszterek alfáját.

A szépirodalom sokkal kevésbé izgalmas, mint Facebookos kommenteket olvasni. Természetesen kinyomtatva, felháborító, hogy mások folyamatosan a telefonukat nyomkodják!

Úgynevezet százezermesterrel van dolgunk.

Erdély Miklós beájulna: a művészeti galériában a földre rakta valaki a szemüvegét, a sok kis György Péter meg próbálja értelmezni, mit is lát.

via

Tovább

Amikor ennek a napnak akár vége is lehetne

Vannak olyan reggelek, amikor az ember tudja, nagy hiba volt felkelni.

Tovább

A gyíkemberek sportja

vizsprint

Mi más is lehetne, mint a szinkronúszás, ami minden valószínűség szerint násztáncként is funkcionál ennél a népcsoportnál. Egyrész a gyíkok remekül tudnak úszni, lopakodni a vízben, hiszen lételemük, hogy a susnyásban, a zavaros vízben bujkáljanak. Másrészt elég ránézni ezekre a képekre.

Tovább