Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

napidepi

blogavatar

A minőségi nyomor.

Lájkolj, de minek?

Reblog

Őrült vagy hős a taxis, aki megállította a tolvajt?

Mindkettő? A videón látható eset a vietnámi Ho Si Minh-város egyik kerületében történt április 20-án.

Tovább

A dohányzás súlyosan károsítja ön és környezete egészségét! 

A legrosszabb, amikor a járda vág pofán.

Tovább

Ki mondta, hogy nem repül a galamb a szádba?

Oké, se nem töltött, se nem sült, de még úgy sem vágynánk egy olyan élményre, mint amit ez a fazon egy hullámvasúton átélt.

Tovább

– Jól szórakoztok, simabőrűek? – kérdezte a majom, és megdobálta szarral a nagyit

Ennél napidepibb ez a napidepi nem is lehetne. A csimpánz valószínűleg konstans marha jól érzheti magát attól, hogy bezárva tartják és napi sok órában idegesítő általános iskolai csoportok, plusz debil családok röhögnek rajta, miközben folyamatosan sokkal izgibb illatú kajákat zabálnak, mint a kicsit barnult banán, vagy akármit is kap ő enni. Plusz rohadt hangosak is. ÁLLANDÓAN. Na, hát Csitának most telt be a pohár, és habár idegösszemolásnak nem lehet nevezni, ami történt, azért belőle is kijött egy kicsit a Popriscsin, és a keze ügyébe akadó első dologgal megdobálta a sok Homo Röhögtuszt.

Tovább

Így ne válts sávot egy alagútban (és máshol se)

Ez a szép baleset Svájcban történt, a helyi rendőrség hozta nyilvánosságra, hogy emlékeztessék a t. lakosságot, próbáljanak már meg odafigyelni a vezetési szabályokra az alagútban is, ahonnan különösen nehéz aztán kimenteni a sérülteket, elpucolni a roncsokat és helyreállítani a forgalmat.

Tovább