Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

napidepi

blogavatar

A minőségi nyomor.

Lájkolj, de minek?

Reblog

Na, megkapták a magukét az országúti igazságosztók

Nem is tudom, melyik a bosszantóbb: amikor egy béna biciklis szerencsétlenkedik az úton – esetleg azt hiszi, neki mindent szabad, mert van egy rohadt kerékpárja –, vagy azok az agresszív hülyék, akik egyfajta közúti Batmannek képzelik magukat, és azokat támadják meg, akik az ő sajátos felfogásuk szerint nem megfelelően közlekednek.

oroszok

Épp ezért borzasztóan kielégítő volt látni a lenti videót, amelyben a hülye, szabálytalankodó biciklisre is ráijesztenek kicsit, az igazságtevőket meg a két autóval mögöttük utazó kommandósok teperik le egy pillanat alatt. Mindezt persze Oroszországban, hol máshol. Что посеешь, то и пожнёшь.

A dolog magyarázata: a fehér autóban valószínűleg valami fontos ember ült, az ő haladását biztosították a különleges egység tagjai.

via

Tovább

Fosbombává változott a szippantós autó

Szó szerint elöntötte a szar a moszkvai utakat, amikor a szenyvízszippantó tartálya egyszer csak megadta magát a belső nyomásnak.

oroszok

Az esetet pont le tudta videózni egy szerencsés autós, aki kettővel a kakagránát után állt a pirosnál. Ő nem kapott a jóból, nem úgy, ahogy az a szerencsétlen fehér SUV, aminek a jobboldalát szinte teljesen beterítette a fekália. Még örülhet, hogy fel volt húzva az ablaka.

Tovább

Az orosz esküvői fotók még mindig nagyon furák

oroszok

Héjaember, bontott csirke, parizer és világégés. Keleten tudják, mitől szép az élet.

Tovább

Az orosz játszótereken nem a móka, a túlélés a cél

oroszok

Pár év mászókázás és csúszdázás lent a Misáékkal, és nem csak egy 4 hónapos téli állóháborút bír ki a gyerek, de valószínűleg egy Szojuz űrhajón is elboldogul.

Tovább

Érdekes technikával csábítanak az orosz lányok

Nem mindig sikerül megérteni őket, de Tinderen nagyon hatásos képek lennének ezek, az is biztos.

 

via russiansandgod

Tovább
«
12